Selecteer een pagina

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De eigenaar van deze website, Wouter, doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en up-to-date is. Echter, wij bieden geen garanties met betrekking tot de juistheid, volledigheid, actualiteit of geschiktheid van de verstrekte informatie.

Bij het gebruik van deze website, stemt u ermee in dat de informatie die hierin wordt verstrekt geen juridisch, financieel of professioneel advies vormt. Wij raden u ten zeerste aan om onafhankelijk advies in te winnen voordat u beslissingen neemt op basis van de informatie op deze website.

Aansprakelijkheid

De eigenaar van buitenlandse-loterijen.nl is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies dat voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die hierin wordt verstrekt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade.

Deze website bevat mogelijk links naar externe websites van derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. De eigenaar van buitenlandse-loterijen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites of voor enige schade die kan voortvloeien uit het gebruik van deze links.

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Website

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met deze disclaimer en de algemene voorwaarden van buitenlandse-loterijen.nl. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u deze website niet te gebruiken.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via [contactgegevens].

Laatst bijgewerkt op oktober2023