Selecteer een pagina

Stappenplan voor deelname loterijen

Hoe speel ik mee met internationale loterijen? Bekijk welke lottos veel gespeeld worden en waar je deze online kan spelen.

U kunt internationale loterijloten kopen bij verschillende online aanbieders. Enkele van de meest bekende zijn Lottofy en giantlottos

Elk van deze bedrijven biedt online aankoopmogelijkheden voor loten van verschillende internationale loterijen. Het is altijd aan te raden om de voorwaarden en licenties van deze platforms te controleren voordat u een aankoop doet.

Meespelen online bij Lottofy of Giantlottos

Onderstaande 2 aanbieders bieden diverse loterijen aan om online meet te spelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Populaire buitenlandse loterijen

  1. Powerball loterij – Amerika
  2. Euromillions – Europa
  3. Lotto 6 aus 49 – Duitsland
  4. SuperEnalotto – Italie
  5. Lotto Ireland – Ierland
  6. Franse Loto – Frankrijk
  7. Engelse lotto – Engeland
  8. Mega Millions – Amerika
  9. Eurojackpot – Europa
  10. Mega Sena – Brazilie

Tips voor deelname internationale loterijen

Je grenzen verleggen naar buitenlandse loterijen, steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om mee te spelen met een buitenlandse loterij. We kennen ongetwijfeld allemaal de Staatsloterij of de Postcodeloterij. En heb je er weleens aan mee gedaan? Iets gewonnen? Nee? Dan wordt het nu tijd om je grenzen te gaan verleggen en je geluk eens te proberen bij een buitenlandse loterij. Je kunt gewoon loten kopen voor loterijen in Duitsland en BelgiĆ« en zelfs, ja je leest het goed, Amerika. Dit is gewoon mogelijk en je kunt zonder problemen hier aan meedoen. Je moet misschien iets beter beslagen ten ijs komen, en hoe je dat doet lees je in de onderstaande tips.

trekking europese loterij eurojackpot

Tip 1: loten online kopen

Voor een buitenlandse loterij hoef je niet eens de deur uit, je kunt je loten namelijk online kopen. En dat geldt voor ieder land dat loterijen, je kunt online aan een dergelijke loterij meedoen.

Tip 2:bepaal je budget

Dit is eigenlijk de basis, met andere woorden wat kan ik missen? Kun je en ben je bereidt wat meer risico’s te nemen dan is je budget uiteraard ook groter. Speel je een keertje mee, eenmalig, dan kun je beter niet teveel budget reserveren hiervoor. Dus bepaal vantevoren, hoe groot is mijn budget.

Tip 3: welke loterij is geschikt voor mij

Het begint er eigenlijk mee dat je een betrouwbare loterij zoekt en dus niet verdwaalt raakt binnen de krochten van illegale loterijen. Laat je dus goed voorlichten en win vooraf informatie in. Loterijen in het buitenland lijken wat betreft winkans op de Nederlandse loterijen, je moet dus niet denken dat als je aan bijvoorbeeld de PowerBall loterij meedoet je winkansen in eens verviervoudigen. Kijk vooral naar de manier van spelen, staat die je aan. En staar je vooral niet blind op de winkans. Stel jezelf vragen als: Hoe makkelijk is het om loten te kopen?, Hoe wordt de trekking uitgevoerd? en Welke (andere) lotto spellen worden aangeboden? Hou dit soort vragen in je achterhoofd als je op zoek gaat naar een, voor jou, geschikte loterij.

De partners waar wij mee samenwerken hebben internationaal allemaal hun kantoren die de loten in het betreffende land officieel op jou naam kopen. De partijen hebben allemaal een vergunning en zijn al jaren actief op dit vlak.